Utmärkelser, Awards & Diplom

Dagens avancerade kameror i våra mobiler gör det lätt att ta en bild i princip när du vill! Vi är nog många som har flera tusen mer eller mindre bra bilder i mobilen. Dessvärre stannar de nog där till det att vi byter mobil eller den går sönder och vi inte längre kommer åt minnet. Som fotograf vill jag kunna erbjuda de där speciella porträtten som inte bara finns i digital form utan får ta en plats i Ert hem och visas upp som de konstverk de är!

Jag tycker även att det känns viktigt att Era porträtt håller en hög nivå! Av denna anledning lämnar jag flera gånger per år in några av de FineArt porträtt som jag tagit till olika internationella och svenska tävlingar! Några av de porträtt som fått fina omdömmen kan Ni se här i galleriet!

Internationella tävlingar

Jag har valt ut några få internationella fototävlingar som jag skickar in bidrag till med jämna mellanrum. Legacy Photography Awards är en fantastisk tävling dit många otroligt duktiga fotografer världen över skickar in sina fotografier! Att få placera sig bland dessa är en stor ära och omdömet man mottager för sitt bäst placerade bidrag är alltid lika intressant och trevligt att läsa! 

WPE Awards är en internationell fotografitävling med tre deltävlingar per år. Här finns deltagare från 175 olika länder där Sverige placerar sig bland topp 10. Att ta tävla och få poäng i denna tävling är en ära!

Focus Portrait Awards är en brittisk porträtt tävling som jag också skickar in bidrag till. Till The Portrait Masters Awards har jag skickat in många bidrag under några år. Målet har varit att komma med i deras Associate vilket man gör när man har fått 25 poäng. Tidigare i år fick jag ihop mina poäng och är nu äntligen med i detta sällskap!

Vill passa på att Tacka mina fantastiska modeller för att Ni ställer upp och låter Mig skicka in Era porträtt! Utan Er är det svårt att tävla och få feedback som utvecklar!

TACK!

Diplom från SM i fotografi

2022 gick jag till printfinal i  Svenskt Mästerskap i fotografi och placerade mig på en åttondeplats i kategorin Klassiskt barnporträtt! Printfinal blev det även förra året ( 2023 ) i samma kategori men placerarade mig då på en niondeplats. Utöver dessa två placeringar fick jag diplomen Merit och Honourable mention för de övriga inskickade bidragen vilket var mitt mål med medverkan.

Tidningar

Utöver tävlingar har jag även valt att skicka in några av mina porträtt till några Magazin .