Studentfotografering

Öppningserbjudande under juni månad!

 1 295 kr (1 950 kr)

Vad ingår i avgiften?

  • ca 60 minuter studentfotografering i studio
  • planering av fotografering
  • grundretush av de bästa porträtten
  • bildvisning
  • en 15 x 20 cm fine Art print inkl. passepartout (värde 849 kr)
  • en digital social media fil

GRATTIS!

Äntligen är det dags att fira en av de stora milstolparna i livet – studenten!

En spännade tid för studenten men även för er som föräldrar och familj! En dag som markerar ett slut efter många års hårt arbete och slit men också ett avstamp till något nytt och spännande -vuxenlivet!

Denna dag skall såklart firas!

Mycket ska planeras och ordnas men glöm inte bort de fina studentporträtten som väcker minnena till liv i år framöver!

Hos Smultronfoto kan du ta dina studentporträtt som minner om denna dag.

Hur går det till?

Vad roligt att du funderar på att låta mig på Smultronfoto få föreveiga denna milstolpe! Såklart undrar du lite över hur fotograferingen går till och om detta passar Er! Om du har fler frågor än nedstående får Ni gärna höra av er så ska jag göra mitt bästa för att svara på dem!

Hur lång tid tar fotograferingen?

Fotograferingen tar ca 40 – 60 minuter!

När tar vi studentporträtten?

Det går lika bra att ta studentporträtten några dagar före som efter studentdagen! Däremot är det bra att boka så snart som möjligt så att ni kan få en tid som passar er! Dessutom gäller kampanjpriset 1195 kr på fotograferingsavgiften (1495 kr) om ni bokar före den 31 maj! Då ingår även en 15 x 20 cm fine Art print inkl. passepartout (värde 849 kr)!

Var äger fotograferingen rum?

Just nu finns det enbart möjlighet till studiofotografering i min fotostudio där jag har full kontroll över ljus samt möjlighet till eventuell rekvisita! Vädret är okontrollerbart medan det alltid går att lita på min fina studio!

Vad ingår i fotograferingsavgiften?

I fotograferingsavgiften betalar du för min tid av planering av fotograferingen, fotograferingstid, retusch samt bildvisning.

Klädsel?

Klädvalet är för en gångsskull ganska enkelt – din studentklädsel! 

Det kan bli väldigt fint att ha med någon personlig accesoar eller rekvisita ( blomma, nalle, klocka, halsband, bok etc.)!

Glöm inte skorna och HATT!

Fotobakgrund?

Vit bakgrund passar fint till studentbilder men önskar ni svart eller grå går det också bra!

Vår fina Porträttfolio är en fantastisk förvaring åt dina  studentporträtt! En Folio 20 x 25 cm med 5 printar kostar 5 350 kr.

Vad händer efter fotograferingen?

Cirka 2 – 3 veckor efter fotograferingen får Ni komma på en bildvisning i studion! Då har jag gallrat fram de 10-15 bästa bilderna som därefter genomgått en lätt grundretusch. Här kan ni göra Er beställning på de bilder som ni vill ha. Vid fotograferingstillfället får Ni kika och känna på de produkter som det finns att välja på och Ni fär även då med hem en produkt och prislista.

Det kan kännas överväldigande att både välja vilka porträtt man vill ha och att därefter även välja produkter samt storlekar. Av denna anledning underlättar det om Ni vid bildvisningen redan funderat på vilka produkter samt storlekar som Ni är intresserade av.

Klicka på länken så kan ni ladda ner fullständig produkt och prislista