FineArt Porträttfotografering

1 495 kr

Vad ingår i fotograferingsavgiften?

  • 60 minuters (+/ – 20 minuter) studiofotografering beroende på situation
  • grundretusch av era bästa porträtt
  • bildvisning av 8 – 10 porträtt
  • detaljretuscch av porträttbeställningar
  • planering av fotografering
  • ett eventuellt byte av bakgrund samt kläder
  • eventuellt lån av rekvisita

OBS! Priset gäller endast fotograferingen!

Produkterna går bra att beställa vid bildvisningen.

Produkt och Prislista går att ladda ner här:

Här inriktar jag mig på att skapa ett fåtal unika porträtt med ett avslappnat och genuint uttryck! Jag guidar ditt barn genom fotograferingen med poseringen och jobbar med ljuset för att fånga den konstnärliga känslan. Rekvisita går att låna om så önskas. Efter fotograferingen väljer jag ut de bästa bilderna som genomgår en grund retusch!

Cirka 2 – 3 veckor efter fotograferingen är Ni välkomna tillbaka på en bildvisning. Här får Ni se Ert galleri med de bästa bilderna från Er fotografering. På bildvisningsdagen går det bra att göra Er Produktbeställning! De porträtt som Ni beställer genomgår därefter en detaljretusch (FineArt retusch)!

Detaljretush eller ”FineArt retush” är en porträttredigering där fokus framförallt läggs på detaljerna! Utöver störande hårstrån och mindre prydande prickar finns det här även möjlighet att till viss del rätta och jämna till exempelvis kläder som hamnat lite fel. Det är de där små detaljerna som ger porträttet den där konstnärliga känslan. Här läggs även stor vikt på ljuset och mörkret som ger porträttet ett djup. 

Denna retusch är mycket tidskrävande och görs enbart vid FineArt fotograferingar! Endast de absolut bästa bilderna går vidare för FineArt retusch vilket ger ett litet exklusivt galleri på 8 – 10 unika och fantastiska porträtt!

Innan fotograferingen får Ni råd gällande klädsel och färger samt vad som kan vara bra att tänka på. Här kan Ni även kan ta upp eventuella egna önskemål!

Denna fotografering lämpar sig väl för enskild, syskon och familjeporträtt. Observera dock att tid och antal färdiga bilder är detsamma oavsett antal familjemedlemmar vid fotografering!

OBS! Om Ni endast är intresserade av 1 – 2 FineArt porträtt rekomenderar jag FineArt minisession istället!